El Ceip Sa Garriga forma part de la "Xarxa de centres cooperants de Menorca" (Fons menorquí de cooperació), el nostre centre està en contacte amb l'escola "Emma Lídia Sánchez Díaz" de Nicaragua. Apart de tractar els temes que es plantegen desde de la xarxa, realitza durant el curs una sèrie d'activitats relacionades amb la solidaritat i cooperació.

dissabte, 15 de juny del 2019

BERENAR SOLIDARI


El passat divendres 31 de maig vam gaudir  a l’escola d’un Berenar Solidari organitzat pels alumnes de 1r de la nostra escola.
Ja fa uns anys que s’organitza aquesta activitat per destinar els doblers recollits a alguna entitat que ho necessiti. La recaptació d’enguany anirà destinada al Projecte d'Ajuda als joves Refugiats "Oli Mazi", a Grècia, amb el qual col·labora la plataforma No Borders.

Els grups de 1r curs han estat els encarregats de fer els cartells, les comunicacions a les altres classes, de vendre els tiquets, fer les coques i repartir-les. Hem recollit un total de 300 €!!

Donam les gràcies a totes les famílies que han col.laborat fent una coca, als alumnes i mestres de 1r per l' organització, a tots els fillets i filletes ( i les seves famílies ) que han posat el seu granet d' arena participant en aquest berenar.