El Ceip Sa Garriga forma part de la "Xarxa de centres cooperants de Menorca" (Fons menorquí de cooperació), el nostre centre està en contacte amb l'escola "Emma Lídia Sánchez Díaz" de Nicaragua. Apart de tractar els temes que es plantegen desde de la xarxa, realitza durant el curs una sèrie d'activitats relacionades amb la solidaritat i cooperació.

dilluns, 25 de març del 2019

APRENENTATGE-SERVEI


Des de la xarxa intentam contribuir a la construcció d’un món més just, solidari i sostenible. Ara i durant dos cursos escolars (2017-2019)  treballam el tema de "Migracions i refugi". Durant el primer any analitzam la situació, i al segon, fem alguna acció per millorar-la. Aquesta acció la duim a terme mitjançant un Aprenentatge-Servei (ApS)*. Enguany volem organitzar la venda de coques de la festa de l'APIMA (14 de juny). El Projecte es diu “Receptes d’arreu del món” i consisteix a recollir receptes de tots els indrets del món que estiguin representats a la nostra escola. Amb aquest projecte, coneixem la diversitat del nostre centre i convidam a les famílies a participar i compartir la festa amb tota la comunitat educativa.



*ApS L’Aprenentatge Servei és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte.